Uncategorized

Hva er kunstig intelligens?

Det vi fikk lære om under kunstig intelligens er at det det motsatte av kunstig intelligens er det motsatte av naturlig dumhet. Det finnes også forskjellige intelligenser som handler om relasjoner, det å forstå mennesker. Selvinnsikt, det å forstå seg selv. Bodysmart – kroppslig hvordan du som kropp er. Bildesmart, det visuelle i det bildet og forstår hvordan bilder det er. Hvordan musikalsk du er. Ordsmart, det språklige intelligens man er, logisk / matematisk og til slutt naturalistisk, det å forstå naturen selv ute. Intelligens handler også om hvor mye kompetanse en person har, og disse tingene som er nevnt nettopp er eksempler på hva intelligenser hos forskjellige mennesker har. Kunstig intelligens handler også om maskinlæring, som vil si at maskiner vil ta mye over jobbene til mennesker om flere år fremover, at maskinene tar over jobben til mennesker, det er også dyp læring. Kunstig intelligens handler også om det med maskinlæring, det at det vil være å bruke datamaskiner for å få en mest mulig kunstig intelligens.  

Kunstig intelligens handler også om det man kan trene seg opp til det at når ann ser forskjellige assosiasjoner at når man ser forskjellige dyr i forskjellige former at om man ser en figur som ligner en hund. At man ser formen til hunder kan man se av de formene til de forskjellige dyrene, men at de fleste klarer å sette en form som ligner på hund sette det på at det er en hund som den ligner på at man kan trene opp hode til å faktisk se det, handler mye om kunstig intelligens. Det at man kan se bilder av en vaskemopp ved siden av en hund som ligner på en måp handler også om dette med kunstig intelligens, fordi det øye ser med en gang er at det er en vaske mopp, men om man ser nærmere på det klarer man å se forskjellen på at det er hund og mopp. 

Jeg valgte denne artikkelen fordi den forklarer godt hva kunstig intelligens handler om å hvordan det fungerer, og det at maskinlæring hvordan menneskelig kapasiteten handler om å kunne løse et problem. Hvordan det å kunne lære en maskin til å forbedre seg over tid. 

Her er linken

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *