Uncategorized

Amnesty International Norge!

Amnesty har i dag rundt 100.000 medlemmer og aktivister I Norge. Medlemmene er Amnesty økonomiske ryggrad. Du møter i Amnesty mennesker fra hele verden. Organisasjonen består av ansatte, frivillige og helt vanlige folk som brenner for å gjøre verden litt mer rettferdig. Amnesty er uavhengig av politisk ideologi, økonomiske interesser og religion, og vi mottar ikke statsstøtte. Det betyr at dem kan si sannheten om enhver regjering, makthaver eller hendelse. Etterforskings- og påvirkningsarbeid støttes 100 % av støttespillere og medlemmer. Over hele verden er Amnesty fordelt på over 150 land. Med nasjonale og regionale kontorer over hele verden kan vi ragere raskt på hendelser uansett hvor de skjer i verden. Amnesty International i Norge ble de etablert i 1964, og i dag har de, medlemmer og støttespillere på 100 000. 

De medlemmene som over hele verden som avgjør hvilke saker vi prioriterer å arbeide med. Som medlem i Norge kan du delta på en Landsmøte og velge representanter til Amnestys styre. Disse representantene møtes hvert år i et internasjonalt rådsmøte, hvor de tar beslutninger om overordnede prioriteringer for Amnesty, og vedtar internasjonale strategier som staker ut kursen for hele organisasjonen. 

Amnesty og digitale kanaler hvordan de bruker sine plattformer for å vise seg frem hva de gjør og hvordan de bruker for å få ut informasjon som dem vil ha. De har Facebook, Instagram, Twitter og Youtube som sosiale medier de har brukere på og gir ut informasjon om hva dem gjør og hva som engasjerer dem. De bruker Instagram for å vise frem forskjellige ting som handler om mennesker sine rettigheter og hva de, står for. De legger ut bilder av hva dem står for å få frem budskapet sitt, og ved hjelp av andre influensers kanskje som har stor følger skala vil begynne dele det dem legger ut, vil få mer fokus på det og få fremmet ut et budskap som er viktig å få frem. De bruker de andre plattformene sin med samme måte, med å få ut budskapet til folket på og hva de står for. 

Det dem kanskje kunne gjort som var bedre som jeg ikke har sett at dem har gjort, kan hende det er blitt gjort, men ikke fått det med meg. At de vil samarbeide med influensers som har en stor følger skala som vil følge hva dem gjør og hjelpe til med å fremme et budskap som er viktig og at flere vil få det med seg. 

De viktigste digitale målsetningene for Amnesty som jeg har fått med meg ved å se litt på hva dem driver med nå er at de får frem viktige temaer som ikke mange tar for seg. Det er da viktig med en slik jobb som markedsføring spesialist, fordi mye av jobben er å få ut budskapet som de vil skal ut, og det er en enkel måte å få flest mulig til å få flest lesere ved bruk av sosiale medier. Ved hjelp av sosiale medier vil informasjon vil bli spredt ut ganske fort og at det er en person som vil jobbe med dette, tenker jeg er en viktig jobb for å få kontroll over hva som skal spres ut av informasjon og at det blir riktig gjort. Det er viktig ved hjelp av Google Analytics å analysere hvor mange som kommer fra de forskjellige sosiale mediene til amnesty.no, at det fås en oversikt over hvilke plattformer som folk kommer fra, og hvilke plattformer de skal prioritere for å få flest lesere på sine nettsider. 

Når det kommer til organisk søk til Amnesty så tenker jeg på tema hva dem jobber med og det kommer opp med en gang når du søker opp Amnesty, og under vårt arbeid som er enkelt å trykke seg inn på. Det står ikke noe annonse over, så da har dem ikke betalt seg for å bli høyest mulig oppe, men at det ikke er andre som driver med det samme og at de er dem eneste som jobber med slike ting som temaer og vil fremme det som en organisasjon. Gjør at de ikke trenger å kjøpe seg inn fordi dem vil komme øverst uansett, fordi at det ikke er andre organisasjoner som jeg vet som gjør slike ting. Noen tiltak de kunne gjort for å få positiv vekst inne på siden sin, er det at dem kunne hatt pågående kampanjene sine først og at dem som søker får med seg de viktigste temaene med en gang de søker opp Amnesty. 

Kilder:

https://karrierestart.no/ledig-stilling/1773791

https://amnesty.no

https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=amnesty&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *